Knižní tipy

Čtení protkané vášní

Čtení protkané vášní
Markéta Jelínková píšící pod pseudonymem Marcy Jell patří k oblíbeným autorkám erotických románů. Po jejích knihách saháme ve chvíli, kdy se chceme, ničím nerušeny, ponořit do světa protkaného vášní a jednoduchou, zcela přirozenou lidskou touhou.

Dej mi království

Layla je svobodná matka, která hledá dobrou práci, aby mohla uživit sebe a své dítě, jenže se jí vůbec nedaří. Když se jí naskytne místo asistentky, zprvu váhá, protože jejím šéfem má být úspěšný model Oliver Turner. Jako jeho asistentka by mu musela být neustále po ruce, a jelikož Oliver cestuje po celém světě, Layla by musela s ním. Navíc, pokud by její nový šéf zjistil, že má malé dítě, o práci by přišla. Proto se rozhodne lhát…

Nebezpečná touha

Román Nebezpečná touha se skládá ze dvou na sebe navazujících částí. V první se příběh odehrává z pohledu Gabi a Tylera, v druhé z pohledu Eleny a Camerona. Gabriela a Tyler - oba měli svůj perfektní život, svou dokonalou práci, přátele… Gabriela měla šanci stát se skvělou redaktorkou, Tyler byl součástí S.W.A.T. týmu. Nejlepší z nejlepších. Oběma stačila jedna jediná vteřina a celý jejich dosavadní život se od základů změnil. Ani jeden z nich už nikdy nebude stejný.

Boss

O erotiku nebude nouze ani v nejnovějším románu Marcy Jell Boss. Hlavní hrdinka Zoe má pocit, že je tou největší smolařkou na světě. Nic se jí nedaří, je bez práce, stará se o nemocnou matku a finančně vyjde jen z těží. Přitom by své matce chtěla dopřát adekvátní péči, ale ta něco stojí. Zoe však dostane nečekanou nabídku, která by jí vytrhla trn z paty. Zane, boxer, který je na vrcholu své kariéry, navrhne Zoe, aby rok předstírala, že je jeho partnerkou. Zoe se namyšlený boxer zcela příčí, ale vidina peněz je lákavá, a tak nabídku přijme. Hlavně se do něj nezamilovat!