Knihy pro děti

Tip pro blogery: napište recenzi a získejte 3000 Kč na nákup knih

Tip pro blogery: napište recenzi a získejte 3000 Kč na nákup knih
Píšete blog nebo máte své vlastní webové stránky? Jestli ano, máme pro vás tip na článek, díky kterému dokonce můžete získat 3000 Kč na nákup knih v našem knihkupectví.

Mobilní aplikace pro knihomoly

Jakožto internetově zdatní knihomilové jste už určitě někdy narazili na ČBDB.cz neboli Československou bibliografickou databázi, která nám čtenářům už od roku 2009 usnadňuje orientaci ve vydávaných (i dávno vydaných) knižních titulech a vedle toho nabízí spoustu dalších užitečných služeb. ČBDB.cz nedávno také spustila novou verzi mobilní aplikace Booxy pro chytré telefony (prozatím s operačním systémem Android). Díky této aplikaci si můžete knihy pohodlně vyhledávat ve svém telefonu, hodnotit je, komentovat, vytvářet si jejich seznamy… ale třeba i sledovat, co nového čtou vaši přátelé. To vše kompletně v češtině, zdarma a šikovně po ruce kdykoli ve vašem telefonu. Nám v Dobrých knihách se aplikace moc líbí, a tak jsme se rozhodli ČBDB.cz podpořit - věnovali jsme 3000 Kč na nákup knih dle vlastního výběru do jejich blogerské soutěže. 2016-03-16 (1)

Jak můžete vyhrát?

  1. Stáhněte si aplikaci Booxy.
  2. Vyzkoušejte si ji.
  3. Napište o ní recenzi na svém blogu.
  4. Do 5. dubna pošlete pořadatelům odkaz.
  5. A je hotovo. :-)
Pořadatelé z ČBDB.cz budou moc rádi za všechny vaše zpětné vazby, vaši čtenáři od vás dostanou tip na zajímavou aplikaci a vy (kromě dobrého pocitu a užitečné knihomolské aplikace, samozřejmě) můžete vyhrát 3000 Kč na nákup knížek. Více informací najdete přímo na stránkách ČBDB.cz. CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online
Image
Milovnice příběhů a literatury, studentka marketingu a ta, co má na starost, aby se vám líbil tento magazín.

Štítky