Knihy pro děti

Soutěž: sdílejte tipy na #dobreknihy

Soutěž: sdílejte tipy na #dobreknihy
Fotky na sociálních sítích nemusí být jen o selfíčkách a o tom, kdo měl co k obědu. Sociální sítě přece mohou sloužit i daleko zajímavějším zálibám. Ukažte proto světu, že rádi čtete, inspirujte ostatní a doporučujte jim knihy, které jste si zamilovali. A my vám za to dáme odměnu.

Rozdáváme 10 poukázek na nákup knih

Zadání je jednoduché. Vyfoťte knihu, která se vám líbila natolik, že byste ji doporučili ostatním. Fotku nahrajte na Instagram, Twitter nebo Facebook (postup u jednotlivých sociálních sítí je popsán níže), do popisku vysvětlete, co se vám na knize líbilo a proč ji doporučujete, a počkejte si do konce měsíce. Zapojit se můžete i vícekrát, kolikrát jen budete chtít. 10 nejzajímavějších fotek (na hodnocení bude mít vliv jak samotná fotografie, tak i její popisek) zveřejníme v souhrnném článku na začátku listopadu. Autorům vybraných fotografií věnujeme poukázky na nákup v knihkupectví Dobré-knihy.cz v hodnotě 300 Kč.
  • Začátek soutěže: 5. října 2015
  • Konec soutěže:  31. října 2015 (do půlnoci)
  • Výhry: 10x 300 Kč na nákup v knihkupectví Dobré-knihy.cz

Jak fotky sdílet?

Instagram + Twitter

Na Instagramu i Twitteru bude stačit, když fotku označíte hashtagem #dobrakniha nebo #dobreknihy (to třeba v případě, že v jednom příspěvku doporučíte více knih najednou). Sledovat budeme oba hashtagy. K příspěvku můžete doplnit i libovolné další hashtagy dle svého uvážení.

Facebook

Fotografie nahrávejte na zeď naší facebookové stránky. Nezapomeňte doplnit hashtag #dobrakniha nebo #dobreknihy, abychom věděli, že váš příspěvek patří do soutěže.

Úplná pravidla

  1. Soutěž začíná 5. října a končí 31. října 2015 23:59 SELČ (UTC+2).
  2. Předmětem soutěže je vaše fotka s knihou, kterou doporučujete ostatním.
  3. Fotografii můžete vyfotit libovolným fotoaparátem či mobilním telefonem – styl je výhradně na vás!
  4. Pro vytvoření soutěžního návrhu jsou povoleny všechny nástroje pro úpravu obrázků.
  5. Účastníci musí svůj obrázek předepsaným způsobem zveřejnit na Facebooku, Instagramu a/nebo Twitteru ve výše určeném termínu.
  6. Účastnit se můžete na všech sociálních médiích libovolným množstvím příspěvků. Upozorňujeme však, že vyhrát můžete pouze jednou.
  7. V případě porušení pravidel soutěže (nedodržování pravidel, ukradená díla, zneužití hashtagů…) nemůžeme vaši účast uznat za platnou.
  8. Účastí v soutěži souhlasíte s tím, že knihkupectví Dobré-knihy.cz může váš výtvor/obsah zveřejnit a používat.
  9. Účastí v soutěži souhlasíte, že nebudete publikovat žádný obsah chráněný autorským právem, případně obsah již zveřejněný na internetu.
  10.   Účastí v soutěži stvrzujete, že jste autorem odesílaného výtvoru/obsahu.
  11.   Všechny návrhy musí být přístupné pro všechny věkové kategorie – to znamená, že nesmí obsahovat neslušné, urážlivé ani rasistické obrázky či vyjádření nebo obsah, který by porušoval naše pravidla a zásady.
  12.   Soutěž není nijak sponzorována, podporována, provozována ani jinak spojena se společnostmi Facebook, Twitter nebo Instagram.

Jestli vám cokoliv není jasné, napište nám do komentářů a my vám vše rádi vysvětlíme.

Těšíme se na vaše tipy na #dobreknihy. :-)

Image
Milovnice příběhů a literatury, studentka marketingu a ta, co má na starost, aby se vám líbil tento magazín.

Štítky