Knihy pro děti

Soutěž o vstupenky na film Rudý kapitán a knižní předlohu

Soutěž o vstupenky na film Rudý kapitán a knižní předlohu
A do třetice, než se opět dostaneme k našim obvyklým článkům, tu pro vás máme další knižně-filmovou soutěž. Tentokrát nám nakladatelství Slovart věnovalo 5 výherních balíčků, ve kterých najdete výtisk knihy Rudý kapitán od Dominika Dána, vstupenku na slavnostní premiéru filmu, který byl podle této knihy natočený, knihomolskou plátěnou tašku, záložky a odznáčky. Pojďte si o ně zasoutěžit. ;-)

Soutěž už je ukončena. Sledujte náš magazín a zapojte se příště. ;-)

Výherci: Václav Nuc, Tereza Mikulova, Eliška Vašutová, Petra Tóthová, Marek Julínek

Co můžete vyhrát?

5x výherní balíček (kniha + vstupenka na slavnostní premiéru filmu 7. března v 19:00 v Praze + plátěná taška + záložka + placka) Dominik Dán - Rudý kapitán

Jak vyhrát?

Vyplňte soutěžní dotazník a odešlete jej do poledne 5. února 2016, tzn. 12:00 SELČ (UTC+2). Zapojit do soutěže se můžete pouze jednou. Výherce vylosujeme náhodně z došlých správných odpovědí. Jména výherců uvedeme na tomto místě a zároveň je budeme v sobotu odpoledne kontaktovat e-mailem. Zkontrolujte svoji e-mailovou schránku. ;-) Hodně štěstí! Upozornění: výherní balíček bohužel do premiéry nestihneme zaslat. Než se tedy zapojíte do soutěže, ujistěte se, že se pro svou výhru stihnete zastavit u nás v Holešovicích v pondělí 7. března.

Filmový trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Auhx0Gvtp1M
Image
Milovnice příběhů a literatury, studentka marketingu a ta, co má na starost, aby se vám líbil tento magazín.

Štítky