Knihy pro děti

Soutěž o vstupenky na film Brooklyn a knižní předlohu

Soutěž o vstupenky na film Brooklyn a knižní předlohu
Do českých kin míří film Brooklyn, který už stihl získat 3 nominace na Oscary. Jedná se o romantické drama odehrávající se v 50. letech v prostředí Brooklynu a Irska a je natočené podle úspěšné knižní předlohy od Colma Toibína. Zasoutěžte si s námi o několik vstupenek na film a také o knižní předlohu, která vyjde za několik dní.

Soutěž už je ukončena. Sledujte náš magazín a zapojte se příště. ;-)

Výherci: 1. cena (Lucie Kalendová, Lucie Čermáková, Michal Osmík), 2. cena (Nela Mansfeldová, Dagmar Fialová), 3. cena (Tereza Klementová, Petr Šunda, Petra Laurimová)  

Co můžete vyhrát?

Máme tu pro vás 3x 2 vstupenky na slavnostní premiéru ve čtvrtek 18. 2. od 20:00 v kině Atlas (Sokolovská 371/1, Praha 8), která proběhne ve velkolepém duchu ve stylu 50. let. Od 19:00 bude navíc v prostorách probíhat líčení s Mary Kay a pokud dorazíte mezi prvními deseti a ve stylovém oblečení ve stylu 50. let, dostanete od pořadatelů malý dárek. Zároveň od nás všichni tři výherci této ceny získají i knižní předlohu. Dále tu pro vás máme 2x 2 volné vstupenky na film Brooklyn, které můžete uplatnit po celé ČR v síti kin CineStar. A jako třetí cenu mezi vás rozdáme 3 knižní předlohy.

Jak vyhrát?

Vyplňte soutěžní dotazník a odešlete jej do dnešní půlnoci, tzn. do 16. února 2016, 23:59 SELČ (UTC+2). Zapojit do soutěže se můžete pouze jednou. Výherce vylosujeme náhodně z došlých správných odpovědí. Jména výherců uvedeme zítra dopoledne na tomto místě a zároveň je budeme kontaktovat e-mailem. Zítra si proto prosíme zkontrolujte svoji e-mailovou schránku. ;-) Hodně štěstí!

Trailer filmu Brooklyn

https://www.youtube.com/watch?v=MoWD4MAK0-U
Image
Milovnice příběhů a literatury, studentka marketingu a ta, co má na starost, aby se vám líbil tento magazín.

Štítky