Knihy pro děti

Dárky jako ze škatulky

Dárky jako ze škatulky
Máte napečeno, naklizeno, nazdobeno, nakoupeno? Ano, správně, v předchozích článcích jsem vás provedla všemi těmito nástrahami Vánoc. Když už jsme vystáli fronty v obchodech a následně na parkovišti při výjezdu z obchoďáku nebo v přecpaném autobuse, je na čase trochu vydechnout. Ale chyba lávky, před námi je úkol ze všech nejdůležitější! A tím je zabalit všechny ty dárky a dárečky, nazdobit je stužkami, mašličkami, jmenovkami. Dejte si skleničku vína, zamkněte se v ložnici, kam za vámi nemůžou vaše děti ani manžel, a pusťte se do toho.
Myslím, že přišel čas si u tohoto úkolu poslechnout něco, co vás zaručeně vánočně naladí. Co byste řekli třeba na Nejkrásnější vánoční koledy? Já sama bych si určitě na spoustu z nich vzpomněla a s chutí bych si je zanotovala. Tak, to bychom měli. A teď to balení. Jak ony to ty slečny v obchodním domě dělají, že jejich dárky jsou tak úhledné a stylové? Jak to, že ty moje potřebují tunu izolepy, aby to vydrželo po kupě? Ony byly určitě pečlivě vyškolené, ale co já? Co já? Já se vyškolím sama. Pár kliknutí a titul královny dárkových balíčků je na dosah. A které knihy se staly mými favority? Nemáte fantazii, jak zkombinovat barvy, aby vaše výtvory byly oku lahodící? Tak přesně pro vás je určen Vánoční dárkový set. Balicí papír, stužka, mašle, to vše v jednom. P. S. Jako bonus přidávám pár "balicích" videotipů: Záměrně jsem neoslovovala pouze ženy. Znám jednoho muže, který by mě v balení dárků strčil do kapsy. Ale my se, milé dámy, přeci nedáme. Užijte si to :-).
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky