Knihy pro děti

Co dělat, když se Ježíšek netrefí do noty.

Co dělat, když se Ježíšek netrefí do noty.
„Jéé, no to víš, že se mi ta knížka líbí! Trefils to naprosto přesně. Vlastně až tak moc, že už stejný titul doma mám.“

Ajajaj.

Tak tohle chce u vánočního stromku slyšet málokdo.

Jak se ale říká, náhoda je blbec a tak se i na tyto situace musíme připravit. Zvlášť ve chvíli, kdy se s obdarovaným člověkem nevídáme každý den a nemáme tak příležitost prošmejdit obsah knihovničky (ač bychom stráááášně moc chtěli, že? :)).

Darovat knihu, kterou má obdarovávaný již přečtenou je prostě k vzteku. My jsme si ale řekli, že vás takových chvil zklamání jednou provždy zbavíme. A jak je pro nás typické, vymysleli jsme dobré řešení!

Do 15.1. 2018 máte totiž jedinečnou šanci, vrátit všechny zakoupené knihy, které se ukázaly býti nevhodným vánočním dárkem.

Akce se vztahuje pouze na knihy, které byly zakoupeny na našem e-shopu od listopadu do Štědrého dne. Abychom byli schopni uznat reklamaci, musí se k nám knížky vrátit neponičené a viditelně nečtené :) Jen tak jsou schopny dělat radost i dalším čtenářům, kteří příběh třeba ještě nečetli. Tak buďte poctiví a ohleduplní.

Za vrácené knihy neposkytujeme finanční refundaci, ale tu daleko lepší – knižní! Prostě a jednoduše si vyberete jiný titul ve stejné cenové relaci.

U nás se vánočního nákupu bát nemusíte.

O vaše dárky se dobře postaráme od chvíle potvrzení objednávky po předání celého balíčku přepravní společnosti. A to vždy s úsměvem!

Přejeme vám pohodové Vánoce s (nejen) dobrými knihami! :)

Image
Jsem milovnice cupcakes, dobré kávy a krásných knížek! Stejně tak jsem hrdá venčitelka psa jménem Ballů a věčná studentka mediálního managementu.

Štítky