Knihy pro děti

Jaké bude vysvědčení? A mohlo by být ještě lepší?

Jaké bude vysvědčení? A mohlo by být ještě lepší?
Je jedno, jestli máte doma premianta třídy, anebo žáka, který v něčem pokulhává – prostor pro zlepšení se najde vždycky. Blíží se pololetní vysvědčení, a ať už dopadne jakkoli, půlroční školní práce si jistě zaslouží náležitě ocenit. Pořiďte svému dítku tyhle úžasné motivační knížky! Přesvědčí jej o tom, že každý může excelovat (skoro) v čemkoli si zamane! Stačí správné nastavení mysli… Jak na to?

Říká se, že svůj příběh si píše každý sám. Mnozí však potřebují na začátku malinko popostrčit, aby našli odvahu vzít osud do vlastních rukou. V praxi nás totiž často drží zpátky nejrůznější předsudky nebo neopodstatněná přesvědčení o světě, o druhých, o sobě samých… Právě proto vytvořil spisovatel a rovněž bývalý sportovec Matthew Syed dvě praktické příručky plné osvědčených receptů, které vedou čtenáře krok za krokem za úspěchem.

MÁŠ NA TO! Motivační knížka pro kluky a holky

Získejte sebedůvěru a naučte se naplno využít svůj potenciál! Důležité je si skutečně věřit. Chcete být v něčem nejlepší? Opravdu to není nemožné... Přesvědčit se o tom můžete na příběhu samotného autora, který v knize s notnou dávkou humoru a nadhledu líčí svou vlastní životní cestu. Jak se přihodí, že se z úplně obyčejného dítěte stane šampion ve stolním tenise, ze zakřiknutého kluka zdatný řečník, ze sportovního redaktora místního plátku autor světových bestsellerů? Poznáte, že v tom nejsou žádná kouzla ani čáry a stejnou cestou se může vydat každý – ale úplně každý! I VY!

Pokud si myslíte, že buňky na matematiku člověk prostě má, anebo nemá, sportovcem se musí narodit nebo má od přírody „hudební hluch“, pak je pro vás tato kniha jako dělaná. Hoďte všechna omezující přesvědčení za hlavu a začněte o svém úspěchu rozhodovat sami!

MÁŠ NA TO! Můj zápisník

Praktická příručka plná aktivit, které vás metodou malých krůčků dovedou k velkému úspěchu, vám pomůže uvést do praxe všechno to, co jste si předtím nastudovali v motivační knížce. Využijete ji ale stejně dobře i bez toho. Neváhejte, chopte se tužky a vydejte se pro pořádnou porci sebedůvěry. Protože když to máte dobře srovnané v hlavě, dokážete téměř všechno, co si usmyslíte – počínaje písemkou z matiky přes plavecké závody až po kariéru úspěšného vědce, umělce nebo třeba kosmonauta. Kdo ví, třeba jednou změníte svět!

Titul MÁŠ NA TO! byl vyhodnocen jako nejúspěšnější motivační dětská kniha na Amazonu a Kniha roku 2019 ve Velké Británii. Univerzální praktické rady ale stejně dobře fungují i v Česku! 

A ještě jedna výborná zpráva na konec - až do konce února u nás platí na nakladatelství Ella a Max akce 1+1 kniha zdarma! Více na https://www.dobre-knihy.cz/tema/ella-max-1-1-za-korunu.html