Knihy pro děti

Knižíšek pro naše nejmenší

Knižíšek pro naše nejmenší
Přemýšlíte, co objednat u Ježíška pro naše nejmenší? Že knihy, je určitě jasné. Ale jaké to budou, je jich přece nepřeberné množství. Kdo se v tom má zorientovat? Chcete pár tipů? Pak jste tady správně. Pohodlně se usaďte, udělejte si kávu a nechte se inspirovat našimi tipy pro všechny nejmenší dětičky.    

MiniPEDIE - Dobrou chuť, žirafo!

Začínáme pěkně postupně, od těch nejmenších, dětí do jednoho roku. MiniPedie jsou prostě boží a dílů je nepřeberné množství. Právě vyšla Dobrou chuť, žirafo!, kde malá žirafka zažívá spolu s maminkou spoustu dobrodružství. MiniPEDIE jsou obrázková leporela, která obsahují spousty pohyblivých ilustrací. Vaše děti je budou milovat. Další z novinek v této edici můžeme také zmínit například Dobrý den, paní doktorko! nebo třeba Objevujeme svět! Zelenina.

Usínací sbírka pohádek

Pokud už vaše děti rádi poslouchají příběhy, a nejsou takoví neposedové, jako ta naše hyperaktivka, pak určitě oceníte tuto sbírku všech možných pohádek od Walta Disneye. Je nádherně ilustrovaná a je to prostě skvost knihovny. V této edici už máme několik dílů a i já jsem se do nich zamilovala na první pohled. Jako další můžu třeba zmínit Zvířátkovou sbírku pohádek. Vaše děti budou milovat ty nádherné ilustrace a později určitě ocení i příběh. Naše Ell je prohlížela ještě před ukončeným prvním rokem a spoustu se díky nim naučila.

Moje hudební nástroje

A co takhle zvukové knížky? Ty mají rádi asi i ty děti, co knihy nemusí. Zvuky zaujmou prostě vždycky. A mám tu pro vás tipů hned několik, nakladatelství Axióma jich má nepřeberné množství. Zvuky zvířátek v leporelu Poslechněte si zvířata z farmy nebo klasickou hudbu v knize Hudba a já či Rokenrol bejby, u níž název mluví za vše.

Šaty pro Terezku

Dále tu mám tipy pro malé milovníky samolepek. Tohle je u nás nyní hodně oblíbené. Ať už je to tato edice s holčičkami, kde je opravdu ohromné množství samolepek (v edici najdete třeba také Kate a Londýn a spousty dalších) nebo jiné samolepky se zvířátky jako je například Samolepková knížka - Mazlíčci.

Bing - Čtyři roční období s Bingem

Hltá vaše dítko králíčka Binga? Pak si určitě nenechte ujít tuto novinku. Nebo má radši třeba prasátko Peppu? Pak se podívejte na Příběhy o prasátku Peppě 2 nebo třeba Peppa Pig - Moje knížka hádanek.

A to je pro dnešek vše, přátelé. Pokud toužíte po tipech na knihy pro starší děti nebo třeba i dospělé, počkejte si na náš další článek s knihami pro celou rodinu.

Krásný advent všem!

 

Image
Blogerka, milovnice knih, cestování, léta, sluníčka, seriálů, focení, dobrého čaje a skvělého jídla. Můj nejoblíbenější citát je od Karla Čapka, který jsem si trošku poupravila podle svého: „ Nejkrásnější věci na světě nejsou věci, ale okamžiky – kromě knih samozřejmě.“ ☺