Knihy pro děti

Unikátní novinka, kterou musíte mít!

Unikátní novinka, kterou musíte mít!
Představujeme vám novinku, a to hned v dvojím smyslu. Půvabná knížka pro děti s názvem Zase budeme spolu, kterou objevíte čerstvě i v našem knihkupectví, přichází s dosud nevídaným formátem: jde vlastně o dvě knížky v jedné!

Tenhle originální titul se otevírá uprostřed obálky, má hned dva hřbety a vy se můžete rozhodnout, jestli otevřete nejprve jen levou, nebo pravou polovinu – anebo jestli otevřete obě „knížečky“ naráz a budete obracet stránky postupně, jednu zleva, druhou zprava… Každopádně ať už to vezmete za jakýkoli konec (anebo spíš začátek), přečtete si dojemný příběh, či spíše příběhy holčičky Bětky a jejího dědečka Michala, které můžete číst každý zvlášť, anebo oba současně.

Malá Bětka žije se svými rodiči v domě ve městě a má moc ráda dědečka Michala, který bydlí daleko od nich – v roubence v zasněžených horách. Zrovna teď se nemohou vídat, a tak se jednomu po druhém moc stýská, protože to jsou skvělí parťáci. Alespoň si tedy občas zavolají, píšou si dopisy a někdy si také pošlou dáreček pro radost... Vždycky se spolu loučí slovy: Stýská se mi, chybíš mi, ale brzy zase budeme spolu! Jenže nikdo z nich přesně neví, kdy to bude…

Chcete vědět, jak to všechno dopadne? Chcete mít v knihovničce naprostý unikát? Pak si rozhodně nenechte tuto novinku ujít!

Image
Vystudovala jsem francouzštinu a češtinu na brněnské univerzitě. Jsem nenapravitelná optimistka, která díky dcerám věří v jednorožce, dobré lidi a šťastné konce. Ráda píšu a čtu a nepřestávám žasnout nad krásou našeho jazyka.