Knižní tipy

Znáte už Oddělení Q?

Znáte už Oddělení Q?
Kdo by neznal svérázné trio vyšetřovatelů ze sklepního Oddělení Q! Carl Mørck, Asad a Rose jsou hlavními hrdiny v doposud šesti vydaných detektivních příbězích dánského autora Jussi Adlera-Olsena.
Jussi Adler-Olsen se narodil 2. srpna 1950 (zanedlouho tedy oslaví své 66. narozeniny) v Kodani. Adler-Olsen vystudoval hned několik oborů, mezi které patří například medicína, sociologie a filmová věda. Literatura ale nakonec bylo to, co zvítězilo. Zajímal se o ni už během svých studií, je velkým fanouškem komiksu a animovaného filmu. Šestidílná krimi série o Oddělení Q je jeho zatím nejpopulárnější literární počin. Po celém světě si každým dnem získává nové čtenáře! A my si troufneme říct, že víme proč. Vyznačuje se totiž neobvykle vysokou mírou návykovosti, proto doporučujeme ke čtení spoustu volného času, tichý koutek a hlavně žádné narušitele! :)
Image
Jsem milovnice cupcakes, dobré kávy a krásných knížek! Stejně tak jsem hrdá venčitelka psa jménem Ballů a věčná studentka mediálního managementu.

Štítky