Knižní tipy

Velký knižní čtvrtek

Velký knižní čtvrtek
Velký knižní čtvrtek je jasné světlo na konci tunelu. Jasné světlo pro všechny milovníky knih a slevových akcí, samozřejmě. Knižní čtvrtek je totiž dnem, kdy všechna knihkupectví lákají čtenáře na slevovou akci, které málokterý milovník knížek unikne. A vlastně ani nechce, není-li pravda?
15 renomovaných knihkupectví nám ve čtvrtek představilo 15 knižních novinek a nabídlo nám jejich výhodný nákup. A ani Dobré knihy nezůstaly pozadu. Podívejme se, jaké žhavé tituly si pro nás přichystaly. Horkým tipem bude rozhodně nová kniha neuvěřitelného člověka s nezapomenutelným smíchem Patrika Hartla s názvem Nejlepší víkend. Kdo četl jeho předchozí knihy, je mu jasné, že nudit se u čtení určitě nebude. Další novinkou je mému srdci velmi blízký žánr, další kniha skvělé autorky Mary Kubica Lži dokud můžeš. Pokud jste zaregistrovali, na stránkách Magazínu Dobrých knih je již recenze na tuto novinku, tudíž si můžete udělat názor sami. Hádanka jménem Oliver je další thriller, který by vám neměl v tomto podzimním počasí uniknout. Pokud je mi známo, již nyní má skvělé ohlasy. Máte rádi tetování? Ne, nebojte se, žádný věrnostní kupon na tuto ozdobu těla vám rozhodně nutit nebudu. Ale Tatérka je název thrilleru, který má v plánu dostat se vám pod kůži. A to doslova a do písmene. A nesmím zapomenout ani na ty mírně romantické snílky, kteří baží po příběhu plném lásky a malinko rodinného tajemství. Červený adresář by mohl být tou správnou volbou. Pokud jste Velký knižní čtvrtek ještě nezaregistrovali, či jste ho propásli, nezoufejte. Naši knihkupci je pro nás, čtenáře, připravují častěji. A pokud jste vyznavači audioknih, i tam je tato akce, takže zbystřete a zapište si do kalendářů datum 1. listopadu 2018. Toto je den, kdy budou v akci audioknihy.  
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky