Knižní novinky

V září se těším na...

V září se těším na...
A máme tady konec prázdnin. Konec dovolených, výletů, rodinných pikniků uprostřed týdne. Ale pevně doufám, že nás ještě čeká babí léto, období, kdy podzim vplouvá do našich dnů, ale léto se ještě vlády odmítá vzdát. Ani v září však nebudeme ochuzeni o knižní novinky. Vždyť právě tento měsíc bychom konečně mohli mít víc času doplnit si naši knihovničku.
Určitě všichni známe J. K. Rowling, která pod pseudonymem Robert Galbraith píše skvělé detektivky. V září konečně vychází novinka s názvem Smrtící bílá s Cormoranem Strikem v hlavní roli. Spisovatele Adlera Olsena netřeba představovat. Jeho thrillery s oddělením Q v čele jsou až mrazivě čtivé. V září Olsen přichází s novinkou Malé pikantní vraždy, tentokrát se zcela novými hlavními protagonisty. Pokud dostanete chuť na malou dávku romantiky, nenechte si ujít nejnovější společenský román autorky Barbary Hannay Venkovská svatba. Minulost a přítomnost se setkávají a autorka opět slibuje skvělý příběh. 12 mrtvých dívek, zasněžené ráno a thriller Tony Parsonse Třináctá oběť. Téma nelegálních přistěhovalců a vraždy žen, které hledaly nový domov. Loutkové divadlo je thrillerem, který má masivní reklamu na všech sociálních sítích. Sériový vrah, rituální vraždy v kamenném kruhu a bývalý detektiv, který se vyšetřování nechce zúčastnit, ale zjistí, že je s případy spojen víc, než by se mu mohlo zdát. Máte vybráno? Můj seznam knih se opět rozrostl, ale naštěstí budou zanedlouho Vánoce :-).  
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky