Knižní tipy

V srpnu se těším na...

V srpnu se těším na...
Užíváte si léto? A vůbec, máte ještě co číst? Že ne? Abych se přiznala, léto u mě patří k období, kdy čtu o něco méně. Ono ležet v bazénu na lehátku a číst, to nejde moc k sobě. Ale zanedlouho se nám vrátí deštivé období,  a tak není na škodu se trochu předzásobit knižní nádherou.
Opět jsem sepsala pár tipů na knížky, které vychází v srpnu, a stojí za přečtení. Tedy podle mého vkusu, ten váš se samozřejmě může lišit. Michael Robotham. Myslím, že pro příznivce thrillerů není neznámým, a jsem ráda, že mu v srpnu vychází nová kniha s názvem Vykrvácet. Anotace opět slibuje akci, napětí  a temné tajemství. Četli jste Manžele odvedle nebo Někdo cizí v domě? Autorka těchto knih, Shari Lapena, přichází s novinkou Nevítaný host. Sněhová bouře, pár přátel uvězněných na chatě. Baterky v mobilech se vybíjejí, elektřina nejde a dochází ke smrtelné tragédii. Uvidíme, zda bude kniha stejně dobrá jako ty předchozí. Mé nadšení stoupá, když se dočítám, že má oblíbená autorka, Susanna Kearsley, vydává novou knihu s názvem Beznadějný osud. Opět se zde střídají dvě časové roviny. Zašifrovaný deník, starý 300 let, a příběh zrady, rebelie a dobrodružství. Na tuto knihu se obzvlášť těším. Němý svědek je název knihy autorky pro mě zcela neznámé. Carolline Mitchellová přichází s thrillerem, který slibuje oddanou manželku, matku, ale také vražedkyni, která toho skrývá před světem víc, než si dokážeme představit. Britského autora Kena Folleta jistě není třeba dlouze představovat. V jeho nejnovější knize s názvem Klíč k Rebece se skrývá příběh německého špiona, krásné židovky a anglického důstojníka, jejichž cesty se protnou v osudovém setkání. Je mi jasné, že ne všem jsem se trefila do vkusu, ale toto jsou tipy podle mého gusta. Užijte si čtení, pokud si na něj najdete v parných dnech čas.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky