Knižní novinky

V březnu se těším na...

V březnu se těším na...
V únoru jsme v našem Magazínu přinesli pár knižních tipů, které by vám neměly uniknout. I v tento první jarní měsíc vychází spousta novinek, které, dle mého názoru, tedy rozhodně stojí za přečtení. Jaké to jsou?
  Máte rádi mysteriózní témata? A psychothrillery? Pak přesně pro vás je určena naprostá novinka mladé české autorky píšící pod pseudonymem Anna Beatrix Bártová - Prokletí Schwartzovy vily. Jako první vás jistě upoutá obálka s tajuplným domem, a pokud se začtete do anotace, volba bude jasná. Svět živých a mrtvých se střetává, minulost se hlásí o slovo. Já mám jasno. Den kdy se to stalo je druhou knihou a zároveň druhým počinem anglické autorky, která se nám loni představila knihou Co zbylo z mojí sestry. Tu jsem já osobně přečetla za chvilku, tak byla skvělá. Thriller, který slibuje napětí a drama. Německé dějiny konce 19. Století, trocha lásky a příběh, který zahraje na vaši emocionální strunu. Tím je román Olga, který vychází v edici Odeon. Mistr příběhů o mezních situacích, tak začíná anotace knihy Na dostřel od autora Taylora Adamse. Mohavská poušť, porouchané auto, všude kolem pustina… a začíná boj s nebezpečným odstřelovačem. Zajímá vás druhá světová válka, holokaust a vše, co bylo napsáno, jste už četli? Chyba lávky, je zde další kniha s názvem Holčička, kterou tam nechali o malé židovské dívce, adoptované bohatým německým párem. Její osud si nenechte ujít. A něco pro romantické duše, na ty nesmíme zapomenout. Poslední polibek - už ten název v sobě skrývá něco milého, co pohladí. Nevěrný manžel, opuštěná žena a zločin, ke kterému nemuselo dojít. Zde je pár knížek, které budu číst já. Nemusí se líbit každému, neboť sto lidí, sto chutí. Ale o tom to přece je, kdybychom byli všichni stejní a líbily by se nám stejné žánry, spousta knih by neměla své věrné čtenáře.      
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky