Knižní tipy

Tvořivý advent

Tvořivý advent
Když jsem byla mladší, asi před dvaceti lety, zařizovala jsem si svůj první vlastní byt. Přišly Vánoce a já měla pokoje plné barevných světýlek, jehličí, co do Vánoc stejně opadlo, a můj vlastnoručně vyrobený adventní věnec byl tak strašně kýčovitý, že podobný jsem už nikdy nikde neviděla. Ale byl můj a před dvaceti lety nebyl internet, který by mi poradil, jak zdobit vkusně a hezky.
Naštěstí má kreativita dozrála - jsou za tím léta zkušeností i množství nápadů z chytrých publikací, které mi vždy dobře poradily. Pojďme se podívat na pár knižních tipů, v nichž lze načerpat inspiraci, jak si byt nazdobit a přitom se v něm necítit jako v cirkusu. Nebo se prostě jen pojďme pokochat a načerpat úžasné nápady na léta příští. Krásnou knihou je Advent a Vánoce. Autoři pracují pouze s přírodními materiály, stránky jsou plné podrobných návodů. Máte-li rádi přírodní dekorace, určitě by vám neměla uniknout. Další knihou, která je plná vánočních nápadů a rad, jak si podomácku a levně vyzdobit byt či dům, je bezesporu publikace Vánoce na míru. Prolistujte si tuto nádheru a tvoření vám půjde samo od ruky . Máte rádi jednoduchost? A umíte to s nůžkami? Top hvězdy z papíru je knížka, která vám ukáže, jak vykouzlit nádherné dekorace z papíru. Máte děti, vnoučata? Já ano. Sice u ničeho moc dlouho nevydrží, ale zabavit je alespoň na chvíli, aby jim uteklo čekání na Ježíška, nikdy není na škodu. Právě pro tyto účely je tady knížka Vánoční ozdoby - Z papíru a dalších materiálů, pro ty starší Šikulové slaví Vánoce.    Ale víte co, i kdybyste neměli byt vyzdobený podle posledních trendů, nejdůležitější je strávit Vánoce s těmi, které máme nejraději. To ostatní je už jen malý bonus. Krásné Vánoce, přátelé.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky