Knižní tipy

Trio detektivek na jarní prázdniny

Trio detektivek na jarní prázdniny
Ač to tak moc nevypadá, opravdu nastal čas jarních prázdnin. Pokud jste si naplánovali dovolenou právě na jarní prázdniny, je třeba se pořádně knižně vybavit. Vybrala jsem proto pro milovníky detektivek a thrillerů tři tituly, které podle mne opravdu stojí za přečtení.
Bernarda Miniera asi není třeba příliš dlouze představovat. Jeho knihy jsou známy po celém světě a své příznivce má i mezi českými čtenáři. Právě v těchto dnech vychází jeho nová kniha s názvem Údolí. Vesnice odloučená od světa, tajemný les a řada hrůzných vražd. Náš známý kriminalista Martin Servaz, toho času suspendován, má před sebou opět další případ, který mu nedá spát. Navíc Dobré knihy teď nabízí tuto skvělou knihu se slevou. Další knihou je Jarní oběť, od autora Anders de la Motte. Tento spisovatel je stálicí na nebi hvězdných, švédských autorů a ve své nejnovější knize bude pátrat po pachateli rituální vraždy, staré třicet let. A do třetice bych ráda zmínila psychothriller Kruh. Britská autorka Rona Halsall se nám představuje vůbec poprvé a ohlasy na její knihu jsou zatím víc než pozitivní. Pojednává o zmizení otce a dvou dětí a zoufalé snaze manželky a matky, která nemá tušení, kam se její rodina ztratila. Začíná pátrání, ve kterém, jak už to bývá, nacházíme víc otázek a tajemství, než pravdu. Vybrali jste? Já ano a hned se do jedné pouštím, nač čekat. Užívejte si zimní dny a vyhlížejte jaro, třeba s dobou knihou.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky