Knižní novinky

ŘíjNOVÉ knižní novinky

ŘíjNOVÉ knižní novinky
Babí léto je k nám letos milosrdné, a tak nás stále ještě hřejí sluneční paprsky, i když listí na stromech začíná zlátnout. Můžeme se ještě chvíli oddávat procházkám, ale večery si můžeme užít s šálkem horkého čaje a dobrou knížkou. Jak je zvykem, podíváme se na pár horkých novinek, které vycházejí v říjnu. A není jich zas tak málo.
Jako úplně první musím zmínit knížku, která mě upoutala nejen obálkou. Jednou snad je příběhem o cestě za tajemstvím starých dopisů, hledání pravdy na cestách, a hlavně příběhem lásky. Darcy Coates není třeba příliš dlouze představovat. Její duchařské knihy mají spousty nadšených čtenářů a v říjnu vychází již šestý díl série Strašidelné domy s názvem Fantom z Blackwoodu. V sousedství hoří a a ve vedlejším domě zmizí třináctiletá dívka. Náhoda? V knize Nevlastní dcera se sousedé spojí při pátrání po dívce, ale zároveň jeden druhého obviňuje ze žhářství. Spletité krimi o vině a hledání pravdy. Vyrůstají v hlubokých lesích, odříznuty od civilizace. Ale jedna z nich nemocní a matka ji vezme do města k lékaři. Ovšem nevrací se a přichází krutá zima, zásoby docházejí a zvířata umírají. Kdo je záhadný cizinec, který se náhle objeví? A zjistí sestry pravdu o svém životě? To je temná krimi Dívky z lesů. Tak myslím, že podzim je nabitý novinkami. Pokud vás nezaujal žádný z mých tipů, můžete si vybrat na stránkách Dobrých knih, mají opravdu velmi pestrou nabídku a vybere si rozhodně každý.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky