Knižní tipy

Novinky pro zdravé hubnutí

Novinky pro zdravé hubnutí
Blíží se léto a s ním plavková sezona. Jak už to tak bývá, hodně lidí řeší hubnutí, jak na to, jakou dietu držet a čeho se vyvarovat. V tomto článku vám přinášíme to nejlepší okolo zdravého hubnutí, od štíhlých receptů po pečení bez mouky a celkové průvodce hubnutím. Pokud také tuto otázku každoročně řešíte nebo prostě chcete změnit svůj životní styl, podívejte se na naše tipy.
Jako první tu  pro vás máme Jíme zdravě po celý rok. Jedná se o fitrecepty pouze z českých surovin, obsahuje sezónní recepty, rychlé obědy, večeře, ale i netradiční sladkosti. Dieta na míru nám ukazuje, že díky zdravému nastavení stravování přímo pro vaše tělo dokážete nejen zhubnout, ale také předcházet různým nemocem.           Břicháč Tom vydal svou další knihu, tentokráte s recepty pro celou rodinu. Jmenuje se Máme to rádi zdravě. Najdete zde výborné, vyzkoušené recepty bez použití bílé mouky, na kterých si pochutná celá rodina.  Zdravé sladkosti po celý den? No jasně, i takhle to jde. Žít zdravě a milovat sladké nemusí být neslučitelné. Podívejte na tuto skvělou publikaci, která to dokazuje. Na podobné téma je také Cukrfree kuchařka, kde najdete všechny nízkosacharidové, nízkofruktozové a bezlepkové dobroty.                 Projezte se ke zdraví je kniha, která nás naučí vyhýbat se léčkám moderní výživy a naučí nás novým stravovacím návykům, díky kterým poznáte, že jídlo dokáže ovlivnit váš zdravotní stav. Revoluce v opravdovém jídle obsahuje informace o radikálním a udržitelném přístupu ke zdravému stravování. Je to kuchařka bez obsahu cukrů, plná nízkosacharidových receptů a zdravých tuků.           U nakladatelství Smart Press vyšel průvodce na 12 týdnů pod názvem Já zhubnu zdravě a natrvalo. Kompletní prověřený průvodce vás naučí, jak zvládat stres a emoce a neřešit je jídlem, jak odolat lákadlům, jak mít rád sám sebe, jak si sestavit a zlepšit svůj jídelníček a neochudit se o radost z jídla, i jak zapojit pohyb do života. A jako poslední tu mám pro vás publikaci 100+1  přírodních rad na hubnutí. Pokud chcete hubnout bez diet, je tato kniha pro vás ta pravá. Najdete zde totiž rady hlavně ke změně myšlení, které vám otevřou cestu k novému životu.           Vybrali jste si? Knih na toto téma je opravdu spousta, pokud jste toužili po trošku jiné knize, pak stačí otevřít třeba sekci "zdravý způsob života" na našem webu a vybrat si podle svého gusta. Držíme vám palce, ať se daří!
Image
Blogerka, milovnice knih, cestování, léta, sluníčka, seriálů, focení, dobrého čaje a skvělého jídla. Můj nejoblíbenější citát je od Karla Čapka, který jsem si trošku poupravila podle svého: „ Nejkrásnější věci na světě nejsou věci, ale okamžiky – kromě knih samozřejmě.“ ☺

Štítky