Knižní tipy

Neděle patří všem tatínkům

Neděle patří všem tatínkům
16. června slaví svůj svátek ti, bez kterých by legrace nebyla tou správnou legrací, ti, kteří dokážou zatloukat hřebík do zdi bez toho, aniž by si zlomili palec, ti, kteří si rádi hrají až do vysokého stáří. Tatínkové. Neměli bychom na ně zapomínat, měli bychom si vzpomenout i na ně, když maminky i děti mají své svátky za sebou. A určitě jim udělá radost i nějaká ta maličkost.
Na stránkách Dobrých knih je dárkových předmětů víc než dost, zkusme se mrknout, co by se pro ně hodilo. Pokud tatínek rád čte, nejlepší volbou bude Dárkový certifikát, tím nikdy nic nezkazíte. Tedy jen pokud má rád knížky. Holduje tatínek ranní kávě a nemá ten správný hrneček? A co tento, s krásným nápisem, a tak akorát do ruky?    Velmi originální jsou Karty splněných přání. Jejich principem je splnit každé přání, vyvedené na kartičce. Za mě je to dárek, který určitě pobaví. Tatínku, máme tě rádi. Knížka, která děkuje tatínkům, vypráví o umění být tatínkem a o lásce k tatínkovi. Nádherná publikace, která je velmi vhodným a milým dárkem. Má ten váš tatínek místo kávy raději čaj? Dárkové balení čaje s věnováním  bude tím pravým potěšením. Zapomíná tatínek na naplánovaný výlet, zubaře, nebo třídní schůzky? Není problém, máme pro něj diář, do kterého mu rovnou vybrané termíny vepíšeme a nemůže se na nic vymlouvat. Ke každému dárku patří samozřejmě i přání. Dobré knihy mají nádherné kartičky, pojďme mu jedno pořídit. Jestli je zrovna ten váš tatínek vášnivý knihomol, na stránkách Dobrých knih najdete nepřeberné množství skvělých knih. V sekci sci-fi a fantasy si vybere opravdu každý. Ale víte co? Nejmilejší dárkem bude láska. Vaše, vašich dětí a den, strávený s rodinou. Ať už s dárky nebo bez. I tatínkové si svůj den zaslouží.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky