Knižní tipy

Můj letošní Knižíšek

Můj letošní Knižíšek
Týdny a měsíce příprav jsou definitivně za námi. V lednicích nám zbyl salát, který už nechceme ani vidět, ve všech domácnostech zbývá cukroví, které už nikdo jíst nechce, a kouzlo Vánoc pomalu mizí v zapomnění. Ale dárky od našich bližních stále zůstávají. A ať si kdo chce co chce říká, knižní dárky u mne hrají prim. Račte se inspirovat knihami, které jsem letos našla pod vánočním stromečkem.
Chaloupky. Kniha českého autora Štěpána Javůrka, která se odehrává v Krušných horách a sleduje osudy dvou chlapců, které spojuje dlouholeté přátelství v době vzniku Československé republiky. Velká část děje se odehrává v dnes již zaniklých obcích. Chaloupky Další knihou je Odkaz švédské autorky. Temný thriller plný starých tajemství a návratů do míst dětství, kde hlavní hrdinku nikdo s otevřenou náručí nevítá. Odkaz Kniha Pohřeb bez nebožtíka je rodinnou ságou tří generací jedné rodiny, která začíná v době okupace, protíná komunistickou éru a končí v době po listopadové revoluci. Pohřeb bez nebožtíka - Sága české rodiny za dvou okupací, totality a neokapitalismu (s kriminální zápletkou) Klasický thriller Cizinky ve vlaku s klasickou zápletkou, který má ale něco navíc. Neotřelý námět, lákavou anotaci i obálku. Tak uvidíme, zda jsem se nespletla. Cizinky ve vlaku

A co Ježíšek nadělil vám? Já se tedy na všechny dárečky rozhodně těším.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky