Knižní tipy

Květnové knižní novinky

Květnové knižní novinky
Zdá se, že jaro se konečně umoudřilo a rozhodlo se vytlačit zimu ze své vlády. Stromy se obalily květy a je na čase začít plánovat, jak si teplé dny konečně naplno užijeme. Zima se loučí, ale to zdaleka neplatí o knižní nabídce. Jaké žhavé tituly nás v květnu čekají? 

Pokud ještě nemáte ve své knihovničce, vřele doporučuji dlouho očekávanou novinku Kateřiny Tučkové o ženách, víře a zlu s názvem Bílá Voda.

Bílá Voda

Máte chuť trochu cestovat? A co tak se podívat do prosluněných Benátek? Malířka z Benátek je krásný román pro ženy o tajemství starém bezmála  šedesát let a o téměř detektivní cestě do Benátek.

Malířka z Benátek

Milovníci historických románů se dočkali druhého vydání naprosto skvělé knihy Tmavé stěny Willardu. Kdo ji nečetl, má znovu šanci si knihu koupit. A věřte, že čtení si užijete na maximum. Ústav pro duševně choré a láska, která neměla šanci. Historický román o bezpráví a zapovězené lásce.

Tmavé stěny Willardu

Pokud máte rádi Camillu Läckberg, pak zbystřete. Přichází spolu s jiným autorem v  temném thrilleru Iluze. Tato autorská dvojice stvořila příběh brutální vraždy, temných vzpomínek hlavních aktérů a sériového vraha, který se neštítí ničeho.

Iluze

Kdo by neznal Cormorana Strika, svérázného soukromého detektiva, a jeho asistentku? Robert Galbraith nám na konci května představí pátý díl této série s názvem Neklidná krev. A tentokrát půjde o pátrání po ženě, která zmizela v roce 1970.

Neklidná krev

Toto je jen střípek z pestré květnové nabídky. Myslím, že i v květnu je na co se těšit. Užívejte plnými doušky svěžího jarního vzduchu, načerpejte sílu ze sluníčka - a čtěte!

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky