Knižní tipy

Jarní tvoření

Jarní tvoření
Už jste si do misek naseli jarní kytičky? Já ano a jako každý rok se modlím, aby mi rostlinky vyklíčily. A protože s jarem přichází i Velikonoce, je prima zapojit své ruce a zrealizovat pár šikovných velikonočních nápadů z příruček, které jsem objevila v Dobrých knihách.
Nedaří se vám dekorování vajec?  Se Sadou k dekorování vajec to půjde samo. Navíc pro vás máme i útlou brožurku Velikonoční vajíčko, ve které najdete návody na různé techniky zdobení, ať už je to mramorování, škrábání, či zdobení korálky.

   

Na dveřích vám stále visí vánoční ozdoba? A ve vázách vadne jehličí? Není problém s tím něco udělat. Zábavné tvoření je knížka, ve které najdeme spoustu návodů, jak si vytvořit krásné jarní ozdoby na dveře, na stůl a nejen to.

Udělejte si jaro hezčí a publikací Nápady na jaro a léto. Spousta podrobných návodů a fotografií vás dovedou krok za krok k vysněné výzdobě.

Že nemáte zahradu, ale moc byste si přáli mít kousek zeleně, kde vám něco pokvete? Není problém, Minizahrádky vám poradí, jak si udělat svůj kousek vysněného ráje třeba jen v misce na okenním parapetu.

Nyní opustíme svět knih a nápadů a dáme si dobrý čaj. Ano, Dobré knihy totiž mají v nabídce i výborné sypané čaje, které nám rozhodně v této psychicky náročné době přijdou k duhu. Na zdraví!
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky