Knižní tipy

Jak zabavit děti, když prší

Jak zabavit děti, když prší
Toto léto je u nás letos jako na houpačce. A v mnohém se liší kraj od kraje. Zatímco na jihu prší a bouří, na severu pálí slunce a naopak. Je zvláštní a rozhodně málo horké, alespoň tak, abychom mohli trávit celé dny jen u vody. Ale jak zabavit děti? A co dělat, když prší a koupání není možné? Mám pár tipů, tak se na ně pojďme podívat.
Pro děti od sedmi let jsem objevila skvělou příručku Velký sešit pro malé dobrodruhy. Nebezpečná zvířata nebo ledová expedice? Nejen to najdete v sešitě plném samolepek a hravých úkolů. Velký sešit pro malé dobrodruhy Pojďte si i vy zavzpomínat na své dětství a naučte své děti vyrábět vlaštovky. Ty nejoriginálnější najdete v knížce 12 úžasných papírových vlaštovek. 12 úžasných papírových vlaštovek Pokud vaše děti rády tvoří a zároveň malují, pojďme jim vytvořit příběh, který si můžou samy vyrobit. Razítka s příběhem jsou vhodné již pro malé děti a razítkovat lze na trička či na obyčejný papír. Razítka Stampo Minos - Lesní zvířátka Máte doma opravdového, malého kutila? A co kdybyste jim koupili knížku plnou zajímavostí ze světa robotů, která obsahuje i čtyři modely, které si můžou samy sestavit? Sestav si svého robota je to pravé. Postav si svého robota A pro malé parádnice je samozřejmostí Sada pro výrobu šperků. Holčičky si můžou vyrobit náramky, náhrdelníky, které budou zdobit i vás. Šperky sada Vybrali jste? Na stránkách Dobrých knih najdete pestrou nabídku  všeho, co může vaše dítko zabavit, pokud se nudí, nebo pokud mu jen chcete zpestřit prázdninové dny. Přeji vám všem krásný zbytek léta.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky