Knižní tipy

Hubneme do plavek - knižní tipy

Hubneme do plavek - knižní tipy
Je to už takový zaběhnutý zvyk, nebo zlozvyk? Vyberte si sami. Celou zimu proležíme na gauči u televize, sledujeme seriály, které v nás nezanechají vůbec nic, jen jimi ubíjíme dlouhé zimní večery. Nebo v případě nás, milovníků knih, čteme a čteme a bohužel také jíme a jíme. A pak, s příchodem prvních teplých dnů, se na nás začnou ze všech stran valit reklamy na letní zboží, šaty, sukně a samozřejmě plavky. A my si stoupneme na váhu a naše nálada a sebevědomí klesá na bod mrazu a v mozku se rozezní tlačítko PANIKA. Nemyslete si, ani mne to neminulo. A nejsem v tom sama, to jsem si jistá. Takže co teď? Mrkneme na literaturu, která se na českém trhu nabízí a která má pro nás spoustu rad a doporučení.
Asi ze všeho nejdříve se vzdáme čokolády. Strašné, že? To mi povídejte! Ale upravit jídelníček je rozhodně základ. K tomu nám pomůže kniha Hubneme s rozumem, ve které nám poradí se vším, co je třeba. A pokud trochu věříme na astrologii a vše kolem toho, je pro nás ta pravá kniha Hubneme s měsícem. Autorka nás naučí poznat ty správné dny pro hubnutí a kdy s celým martyriem začít. Ale dámy a možná i pánové, to není zdaleka vše! Hýbat se, hýbat se, hýbat se… To je oč tu běží. Na gauči s okurkou a paprikou kila dolů nepůjdou. Musíme se zvednout a něco víc pro to udělat. Nevíte jak? Tak zkuste třeba Atraktivní tělo po celý rok. Zkušená fitness trenérka má pro nás spoustu návodů, jak si zhubnout, zpevnit tělo a následně si ho udržet. A mé doporučení je jednoduché. Pokud nemám čas cvičit dlouhé sestavy, alespoň si udělám známé sklapovačky a pár dřepů. Jen tolik, kolik zvládnete a kolik vám umožní třeba únava po dlouhém dni. Tělem začnou proudit endorfiny a budete se cítit lépe. Tak hubnutí zdar a nezapomeňte, vše je ve vaší hlavě, tam je začátek vaší vysněné postavy.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky