Knižní tipy

Halloweenské počteníčko

Halloweenské počteníčko
Máme tu podzim. Období huňatých dek, velkých hrnků s čajem, teplých ponožek, dýňových polévek a barevného listí. Takže až si vydlabeme každý tu svoji dýni, zachumláme se do postele a budeme si číst. Ale co to bude? Blíží se nám Halloween, chtělo by to nějaké tajemné čtení, plné napětí a nejlépe i duchů, nemyslíte?  
Také jste za „mlada“ četli Stopy hrůzy? Já je hltala jednu za druhou, mám jich plnou knihovničku! Jak už jsem psala v předešlém článku, moje čtení hodně ovlivňuje roční období. Takže ano, teď jistojistě sáhnu po nějaké duchařině. Ráda vám doporučím pět hororů, thrillerů, prostě knih, ze kterých budete mít husí kůži, a které jsem četla. Plus jako bonus přidám pět tipů na příběhy, které bych si chtěla přečíst na Halloween já, protože mě zaujaly nejvíce.
Image
Blogerka, milovnice knih, cestování, léta, sluníčka, seriálů, focení, dobrého čaje a skvělého jídla. Můj nejoblíbenější citát je od Karla Čapka, který jsem si trošku poupravila podle svého: „ Nejkrásnější věci na světě nejsou věci, ale okamžiky – kromě knih samozřejmě.“ ☺

Štítky