Knižní tipy

Do ouška

Do ouška
Máte rádi knihy? Ale samozřejmě, že máte. Ty voňavé stránky plné příběhů, které nás přenesou do jiných světů. Na chvíli se můžeme stát někým jiným, žít životy jiných. Neznám větší relax, než si prostě jen tak číst. Anebo knihy poslouchat, neboť na knižním trhu je opravdu nepřeberné množství audio krásek. Namátkou jsem zabrousila do známých vod a vybrala pár, které by se vám mohly líbit.
Všichni jistě známe skvělého, českého autora Michala Viewegha a jeho humorně laděné knihy. Muž a žena jsou nyní nabízeny i v audioverzi. Hlas Igora Bareše a dalších nás provedou nástrahami mužského a ženského světa. Taky jste milovníky Her o trůny? Tato sága si získala jak miliony diváků, tak nadšených čtenářů. A pokud nemáte trpělivost číst ty tlusté bichle nebo prostě jen rádi posloucháte, Dobré knihy pro vás mají i speciální nabídku čtyř dílů za zvýhodněnou cenu. Umíte si představit vášeň, díky které jste zcela zaslepeni a nevidíte ani malé náznaky, že ten druhý to má jinak? O tom je kniha Pohádkář známé autorky Báry Nesdvadbové, která je nabízena i v audioverzi. A teď trochu vážnější téma. Deník Anny Frankové jistě všichni známe. Dívka, která se za války spolu dalšími Židy ukrývala v domě, ve kterém měl firmu její otec. Z té doby se zachránily Anniny deníky. Dívka bohužel válku nepřežila a zahynula v koncentračním táboře. A něco pro milovníky detektivek a napínavého čtení do ouška. Dominik Dán a jeho Rudý kapitán. Byla jsem na filmovém zpracování před lety v kině a bylo to skvělé. V českém znění Martin Stránský a jeho uhrančivý hlas. Pokud máte rádi zahraniční thrillery, audiokniha Ty je pro vás jako stvořená. Chorobná posedlost jednou ženou, ať chce, nebo nechce. Při poslechu budete pociťovat mrazení v zádech.   Vybrali jste si? Dáte audioknihám šanci a zaposloucháte se? Zkuste to a uvidíte, že jim přijdete na chuť.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky