Knižní tipy

Den otců 21.6.

Den otců 21.6.
Ano, je to tak. I tatínkové slaví svůj svátek, nezapomněli jsme na ně. A ani vy byste neměli, jen si zapište do kalendáře datum 21. červen a pomozte svým dětem pro jejich tatínka vybrat cokoliv, z čeho by měli radost. I kdyby to měla být jen maličkost. Na stránkách Dobrých knih jsem pro vás vybrala pár tipů, které stojí za pozornost.
Je známá pravda, že tatínkové bývají celé dny v práci. Ať už opravují auta, nebo sedí v kanceláři. A právě pro tyto tatínky jsem našla skvěle vypadající pořadač, který upoutá pozornost a radost z něj je zaručena. Staroanglický box na dokumenty bude zdobit a je zároveň praktický.

Pokud neumíme najít slova, kterými bychom vyjádřili lásku ke tátovi, věnujme mu sbírku poezie s příznačným názvem Nejdražšímu tátovi.

Pro ty šikovnější je tady krásná publikace Originální dárky ve skle, která dětem poradí, jak vyrobit kouzelný dárek, který nejen potěší, ale bude i originální.

Nádherně sepsaná kniha tě Tatínku, máme tě rádi, která vypráví o umění být tatínkem, o štěstí mít tatínka. Vřelé poděkování za jejich lásku a pocit bezpečí, který slibuje tátova náruč.

Pije váš tatínek čaj? Pak není nic lepšího, než mu darovat přáníčko s dárkem, kterým je zelený čaj.

Milí tátové, užijte si vy svůj den, zasloužíte si jej.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky