Knižní tipy

Dárky pro všechny učitele i učitelky

Dárky pro všechny učitele i učitelky
Již tento týden se zavřou těžké dveře všech škol a začínají prázdniny. Co čeká nás, rodiče, jistě všichni víme. Ale je na čase, odměnit i kantory malou pozorností. Kromě obvyklé kytky bychom jim mohli darovat něco, co jim napoví, jak si jejich celoroční práce vážíme. Zde jsem vybrala pár tipů, které můžeme zakoupit na stránkách Dobrých knih, abychom to do pátku ještě stihli.
Každá učitelka odchází denně z vyučování s taškou, napěchovanou sešity na opravy. Nehodila by se jí plátěná taška s nádhernou ilustrací Malého prince? Jako pozornost ke kytičce bychom mohli přiložit dárkový certifikát (nyní s 5% slevou) do Dobrých knih...      ... nebo dárkovou kartičku s poděkováním. Je jich nepřeberné množství, ale ta s kávou se hodí vždy.    Každý kantor potřebuje svůj diář. Ať už na poznámky, na důležitá připomenutí, na cokoliv. Co třeba tento notes?            Pamatuji si, že moje první učitelka z první třídy neustále u sebe nosila spoustu tužek, které se jí po katedře kutálely. Tento praktický stojan na tužky vypadá moc hezky a myslím, že potěší. A pro paní učitelky – romantičky jsem vybrala krásnou svíčku (v současné době za akční cenu 25 Kč!).    Myslím, že největším dárkem pro všechny pracovníky ve školství, jsou dva měsíce volna. Zaslouží si je po dlouhém roce, kdy museli usměrňovat, vychovávat, řešit problémy, známkovat, zkoušet. Darujme jim maličkost a popřejme jim krásné prázdniny.
Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.

Štítky