Knižní tipy

Žhavá letní novinka

Žhavá letní novinka
Není to správné, není to vůbec správné! Ale proč vlastně, když je to tak moc příjemné? Pokud si chcete přečíst něco žhavého, pak je Troufalá vášeň to pravé.

Jordan se nastěhuje se svým přítelem k jeho otci. Mělo by se tak rychle vyřešit jejich bydlení, majitel je totiž vyhodil z bytu. Jordan se moc nechce, ale Cole ji přesvědčí, že to bude pouze na pár dní. Pan Pike Lawson je laskavý, pohledný a ona po pár dnech zjišťuje, že ji velmi přitahuje. Svojí starostlivostí, snahou ji chránit, důvtipem a společnými dlouhými hovory se jí začíná dostávat pod kůži. Pike si také po pár dnech uvědomí, že Jordan není jenom hezká holka jeho syna. Ona se o ně oba stará, vaří, uklízí dům, je citlivá, a navíc zatraceně sexy. Oni dva přece nemohou být spolu. Nebo ano?

 

„Chci to vědět. Chci o něm vědět všechno. Ale říkám si, že když si některé věci necháme na později, budeme mít i dál důvod se vzájemně vyhledávat. A v tuto chvíli zoufale toužím zjistit, co jeho ústa kromě mluvení ještě dokážou.

Dotýkej se mě. Prosím.

Polib mě.

Pustím hadici vedle sebe a prsty levé ruky mu přejedu po břiše. Srdce mi buší, až to bolí. Lehce ho škrábu nehty. Svaly se mu zatínají. Strašně se bojím na něj podívat. Není to správné.“

 

Ježíš, tohle bylo tak boží čtení! Vážně. Hltala jsem stránku za stránkou a nemohla přestat. Bylo to tak žhavé a zároveň milé a vtipné. Opravdu jsem se moc bavila. Kapitoly se střídají z pohledu Jordan a z pohledu Pikea. Oba pohledy jsou skvěle popsané a velice čtivé. Pike je takový sladký napravený drsňák, co nade vše miluje svou rodinu a blízké. A Jordan? Holka, co to v životě neměla lehké, vyrůstala v karavanu a rodiče se o ni vůbec nestarali. I proto je zlomená, stejně jako Pike. A mezi nimi to jiskří od prvních stránek. Román Troufalá vášeň je vlastně napínavý, protože vy čtete, až vám z těch všech hot myšlenek hoří tváře a stále čekáte, jak to vlastně bude.

Troufalá vášeň je výborný (nejen) letní new adult román, ke kterému budete potřebovat sklenici ledu, abyste se mohli zchladit. Tak moc žhavý je! Určitě si ho pořiďte, je výborně napsaný a skvěle se čte. Já jsem se moc bavila.

Image
Blogerka, milovnice knih, cestování, léta, sluníčka, seriálů, focení, dobrého čaje a skvělého jídla. Můj nejoblíbenější citát je od Karla Čapka, který jsem si trošku poupravila podle svého: „ Nejkrásnější věci na světě nejsou věci, ale okamžiky – kromě knih samozřejmě.“ ☺