Knižní tipy

Pryč s břišním tukem

Pryč s břišním tukem
Většina z nás to určitě zná. Zpropadený břišní tuk. Jak s ním bojovat? Jak se ho zbavit a nezbláznit se? Tato publikace nám poradí, jak s ním zatočit jednou pro vždy!

Přebytečná kila na břiše mohou v první řadě způsobovat mnoho zdravotních problémů od diabetu až po onemocnění srdce. Tato kniha nabízí nejen recepty na chutná jídla, ale také program snadných cviků. S vynikající kombinací vytrvalostního tréninku a účinných rozcviček na 10 minut už nebude mít tuk v oblasti břicha žádnou šanci!

Jak se zbavit břišního tuku zdravě a dlouhodobě? Toť otázka, na kterou zná tato kniha odpověď. Publikace Pryč s břišním tukem začíná krátkým úvodem s několika zajímavými tipy a triky, jak si nastavit plán. Dále pokračuje sérií receptů na chutné snídaně, obědy plné energie a lehké večeře. Poté následuje kompletní jídelníček na 2 týdny. Dále je část pod názvem „Fit naprosto bez stresu“, kde najdeme tipy na pohyb na vytrvalost a sílu, poté různá desetiminutová cvičení nejen na břicho, ale třeba také na záda, zadek, nohy a další části těla. Kniha je zakončena sériemi jógy na břicho, s několikastránkovými tipy na cviky.

Kniha Pryč s břišním tukem je výborně popsaná a zaujala mě právě svým názvem, protože s břišním tukem bojuji od porodu. Kapitoly jsou rozebrané do podrobností, každý recept a cvik doprovází fotografie a obrázky. Najdete zde také různé chytré tipy k výživě, rady jak a co cvičit, co jíst a čemu se úplně vyhnout. Recepty jsou jednoduché, rychlé, chutné, z dostupných surovin. Všechno důkladně ještě jednou pročtu a nastuduji a hned se do celého programu pustím. Tak na co ještě čekáte vy? Pořiďte si knihu Pryč s břišním tukem a pojďte do toho se mnou. Budeme si navzájem držet palce.

Krásné letní dny, přátelé.

Image
Blogerka, milovnice knih, cestování, léta, sluníčka, seriálů, focení, dobrého čaje a skvělého jídla. Můj nejoblíbenější citát je od Karla Čapka, který jsem si trošku poupravila podle svého: „ Nejkrásnější věci na světě nejsou věci, ale okamžiky – kromě knih samozřejmě.“ ☺