Knižní tipy

3 knihy na cesty

3 knihy na cesty
K letním dovoleným neodmyslitelně pro každého milovníka knih patří samozřejmě kniha. Co by to bylo za odpočinek bez knihy. Já sama si na dovolenou vždy nějakou přibalím, někdy i dvě. Zde jsou tipy na tři knihy, které jdou napříč všemi žánry a rozhodně si vybere každý.

Nářek drozda je další díl ze série s Davidem Rakerem, osamělým, ale geniálním soukromým očkem, který pátrá po dávno zmizelých. Tentokrát jej osloví rodina Claire a Aidena, mladého manželského páru, kteří před dvěma lety zmizeli po děsivé autonehodě. Nenašla se jejich těla, není po nic ani stopa. Ale při pátrání Raker naráží na další a další tajemství, které tento pár obestíral.

Joy Fieldingová je zárukou kvality. S každou její knihou nikdy nešlápnete vedle a nejinak je tomu i u nejnovější knihy Hospodyně. Pokud nezvládáte péči o domácnost, práci a nemocné rodiče, najměte jim hospodyni. Ale dávejte si dobrý pozor na to, koho si pouštíte do soukromí.

Ztracená kapitola je určena především ženám, i když možná i leckterý romanticky založený muž po ní sáhne. Příběh staré ženy, vydávající se po vzpomínkách mládí a dvě časové linky, které mapují život a osudy dvou dívek, jejichž přátelství přerušila zrada.

Užívejte krásné letní dny - a nejlépe s Dobrou knihou 😊.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.