Knižní tipy

Papírenské doplňky

Papírenské doplňky
Je mi jasné, že školní rok již brzy bude za námi, ale v Dobrých knihách lze najít spoustu papírenských doplňků, které se hodí třeba i na letní tábor, nebo na dny, kdy potřebujeme čímkoliv zabavit naše děti. Takže proč se nemrknout, co by se našim dětem mohlo hodit.

Zcela určitě se bude hodit dobrá láhev na pití, třeba na pořádný, letní výlet. Vyrobena z hliníku s praktickým uzávěrem bude skvělým společníkem pro správný pitný režim.

Lifestylový batoh, vhodný jak na dětský tábor, tak na výlet s rodiči. Je velmi lehký, má ergonomicky tvarovaná záda, a navíc vypadá moc hezky.

Pokud máte doma tvořivé dítě, nebo jej prostě jen potřebujete zabavit, v sekci Kreativní potřeby je v nabídce velká spousta různých doplňků na výrobu všeho možného, od postaviček až po origami.

A co si vyrobit třeba tričko, když venku prší? Z popisovačů na textil  a dalších kreativních vychytávek, kterých Dobré knihy nabízí nepřeberné množství, si zajisté vybere  každý.

Ztímco děti budou vyrábět, vy si můžete užít šálek lahodné kávy a svou oblíbenou knihu, obléknutou do origiálního plátěného obalu z atuorské dílkny Lucie Kalodové, například s motivem Nerušit

V Dobrých knihách najdete nejen dobré knihy, ale také mnoho dalšího, stačí mrknout na naši webovou stránku. :-)

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.