Knižní novinky

Březnové knižní tipy

Březnové knižní tipy
Tak já vám nevím, přátelé, to jaro si letos pořádně dává na čas. Asi stárnu, ale pět měsíců zimy mi už bohatě stačí a netrpělivě vyhlížím sluníčko. Co vyhlížet ovšem nemusím, jsou stále nové a nové knihy, které můžeme číst a opět vám přináším pár březnových novinek, ze kterých si snad vyberete.

Nemyslím si, že čtete bulvár, ale určitě alespoň někteří sledujete královskou rodinu. Pak vám jistě neuniklo dění kolem prince Harryho a jeho ženy, a právě tomuto páru a jejich odchodu z královské rodiny je věnována kniha Pomsta.

Poslední zrada je novinka skvělé autorky jménem Patricia Gibneyová, které u nás vyšlo již několik thrillerů s velkým čtenářským úspěchem. Smrt dívek, po kterých pátrá inspektorka Lottie Parkerová, se komplikuje. A za nedlouho zmizí i její dvě dcery.

Úsměvný román Na stárnutí nemám čas vypráví o strastech i radostech téměř šedesátnice, ke které se nastěhuje zpátky její dospělý syn, těhotná dcera a najednou se objevují na scéně i její bývalí partneři.

Naprostý fenomén, čítající více než milion prodaných výtisků nese název Papírový palác. To je název přímořského letoviska, kam padesátiletá Elle cestuje každé léto. Ovšem tentokrát je něco jinak, toto léto je jiné a Elle stojí před rozhodnutím, které by jí mohlo změnit celý život.

Hltali jste televizního Hercula Poirota či Vraždy v Midsomeru? Pak se vám zajisté bude líbit kniha Vražda ve Večernici od scénáristy obou dvou úspěšných seriálů Anthonyho Horowitze. Detektivní thriller ve stylu Agathy Christie s Angličankou Susan Ryenaldovou v hlavní roli vám prerfektně provětrá mozkové závity. 

Máte vybráno, nebo máte vyhlídnuty jiné novinky, kterých je na stránkách Dobrých knih velká spousta? Rozhodně je z čeho vybírat, tak si dejte dobrý čaj (nebo něco ostřejšího :-)) a začtěte se právě do té své oblíbené knížky.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.