Knižní novinky

Únorové knižní novinky

Únorové knižní novinky
Nějak se nám ta zima s námi nechce rozloučit, přestože věřím, že bychom už všichni uvítali jarní dny. A jelikož se stále ještě brzy stmívá, nezbývá nám nic jiného, než se zabavit třeba čtením. Pojďme se tedy podívat, jaké knižní novinky si pro nás připravil únor.

A začneme pěkně zostra, psychothrillerem Penzion. Poslední krátká dovolená před příchodem miminka se pro mladý pár stane hrůzou, když zjistí, že jsou úplně sami v penzionu, bez spojení se světem. A dítě chce na svět.

Jodi Picoult jistě není třeba představovat. Tato skvělá autorka přichází s novinkou Kniha dvou cest, ve které půjde o znovunalezení vesty životem jedné ženy a druhé šanci.

Darcy Coates má pro nás v únoru také novinku Ticho ve tmě. Jde o čtvrtý a závěrečný díl série Černá zima, ve které pokračuje boj o přežití hlavních hrdinů.

Inspektor Armand Gamache v novém románu Louise Penny s názvem Lepší člověk vyšetřuje případ  mrtvé těhotné ženy.  Zjistí však, že nedokáže k případu přistupovat nezaujatě...

Po téměř deseti letech od prvního českého vydání vychází kniha bestsellerové autorky Coleen Hoover  Život jedna báseň o nečekaném přátelství protkaném poezií. Zaručeně nenechá žádné oko suché. 

Snad jste si i v únoru vybrali něco pro sebe, nebo pro své blízké, kterým byste chtěli udělat radost. A snad už brzy přijde i to jaro.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.