Knižní novinky

Lednové novinky

Lednové novinky
Starý rok je definitivně pryč a ten nový začíná psát první stránky. A jak je tomu zvykem, rádi bychom vám představili novinky, které se v knihkupectvích objevily koncem roku i ty, které vyjdou v lednu a v únoru a rozhodně stojí za povšimnutí.

Poslední slova je román o zradě, lásce a a rodinných tajemstvích. Příběh mateřské lásky a rozhodnutí, které změnilo život jedné mladé dívky.

Milovníci českých autorů jistě ocení další knihu spisovatele Martina Goffy Vodní hrob. Vypráví o novináři, který je svědkem temné a děsivé zpovědi umírající ženy. Ale ne tak moc, jako samotná skutečnost.

Konec druhé světové války a válečná zpravodajka, která porušuje veškerá pravidla a chce zachránit osiřelou dívenku, které najde nový domov. Slib, že zůstanou v kontaktu se komplikuje pod náporem dalších událostí.To je román s názvem Ztracená dívka z Berlína.

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů je novinkou slavné Agathy Christie. Soubor povídek slečny Marplové dokazuje, proč je tato svérázná slečna stále nejoblíbenější postavou.

V únoru vyjdou hned dvě knižní novinky. Téma druhé životní šance se otevírá v Knize dvou cest Jodi Picoultové: nouzové přistání vyvolá v hrdince příběhu stín pochybostí o osobním i profesním životě a vyvolá vzpomínku na minulost, které se vzdala. Další novinka pochází z pera kanadské autorky Louise Pennyové. Inspektor Armand Gamache v knize Lepší člověk pátrá po vrahovi těhotné ženy, jejíž smrt se jej osobně dotkla.

Naladili jsme vás? Tyto knihy a mnohem více naleznete už dnes na stránkách Dobrých knih.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.