Knižní novinky

Srpnové novinky

Srpnové novinky
Prázdniny se nám přehouply do druhé poloviny, ale léto ještě nekončí. Stále se můžeme vydat k vodě, nebo jen tak lenošit v houpací síti a jak jinak, než s dobrou knihou. Opět pro vás máme pár srpnových novinek, které by mohly stát za přečtení.

Dům pod jasany slibuje příběh plný tajemství jednoho starého domu a mladé ženy, která místo uzdravení po nervovém kolapsu musí čelit příběhu starému několik desetiletí a najít souvislosti.

A aby nebylo těch výletů do minulosti málo, Světlo bylo dokonalé je stejný žánr, ale naprosto odlišný příběh. Starý negativ a objev, který ženě ve středním věku obrátí život vzhůru nohama.

Pokud jste milovníky čtení, kde fantazie nezná hranic, pak Dvojník bude to pravé čtení pro vás. Několik pararelních světů a žalem zničený člověk, který v nich dokáže být kýmkoliv chce.

Švédský psychothriller Všehoschopní je hlavně sondou do duše těch, kteří se rozhodli podvést své partnery a uniknout z každodenního stereotypu. Netuší, že jedním špatným rozhodnutím se jim změní život.

Trefili jsme se vám do čtenářské noty? Pokud ne, zavítejte na stránky Dobrých knih do sekce Novinky a věřím, že tam si každý vybere to své.

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.