Knižní tipy

Letní čtení

Letní čtení
Léto je v plném proudu a doba dovolených u moře, či jen na chatě přeje všem knižním nadšencům - a nejen jim. Opět pro vás přinášíme pár tipů na nejen letní čtení. Navíc vám v Dobrých knihách nabízíme do 11. 7. slevovou akci „Zchlaďte se v horkých letních dnech“, která by vám neměla uniknout. Desítky mrazivých thrillerů a detektivek za snížené ceny.

Pokud si ze starších detektivek nevyberete, pak je tady pro vás novinka Harlana Cobena s názvem Říkejte mi Win. Coben je mistr ve svém žánru a tentokrát půjde o případy staré několik let.

Dvě časové roviny, krásná Paříž a starý byt, který skrývá své tajemství. To je kniha Ztraceny v Paříži a příběh, který se vám dostane pod kůži.

Naprostým hitem letošního léta se stal romantický román, který možná nesedne každému, ale sklízí nebývalé úspěchy. Poslední měsíční dívka. Měsíční farma, dědictví rodiny Moonových a nespravedlivé obvinění, to vše dává dohromady velmi čtivý příběh.

Sladká pomsta má velmi klamavou obálku. Jde o temný thriller, ve kterém je psycholožka Ruby obviněna z vražd lidí, kteří zemřeli kdysi dávno. Ale jen jedna jí opravdu zlomí vaz.

Sloan McPhersonová, floridská policejní potápěčka, v Černém korálu od A. Mayna rozplétá dlouhý řetězec neobjasněných zmizení po celé Floridě, čímž vypudí z úkrytu mnohonásobného vraha. 

Máte vybráno? Ať už se chystáte na léto kamkoliv, nezapomeňte si přibalit knihu, u které si odpočinete. Vždyť kdy jindy dohnat čtení, než na letní dovolené!

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.