Knihy pro děti

Knížky, které mají všechno, co děti baví!

Knížky, které mají všechno, co děti baví!
Dá se s nimi hrát, dá se s nimi učit nebo i snít… Samolepkové knížky přinášejí chytrou zábavu dětem různých věkových kategorií i zájmů, což jistě ocení také jejich rodiče. Podívejme se, se kterými se mohou malí čtenáři vydat na dobrodružnou cestu za poznáním světa!

Pro ty nejmenší se skvěle hodí Šaty pro kočku Mínu nebo Šaty pro psa Alíka s velkými samolepkami pro malé ručičky. Pejsci a kočičky na jejich stránkách provedou děti světem lidských zálib a profesí a vyzkoušejí, co o nich čtenáři vědí. A zmiňme ještě jeden obrovský přínos zábavy se samolepkami: prckové díky ní dělají neuvěřitelné pokroky v rozvoji jemné motoriky!

Šaty pro KOČKU MÍNU – Kniha samolepek    Šaty pro PSA ALÍKA – Kniha samolepek

Půvabné veršované hádanky a obrázky oblíbené ilustrátorky Heleny Zmatlíkové přináší titul Jaro, léto, podzim, zima. Ke každé hádance lze najít „odpověď“ mezi spoustou krásných samolepek a pak už ji stačí jen dolepit! Vedle toho se tu děti naučí, co je koloběh roku nebo čím se vyznačují jednotlivá roční období. A mohou také potrénovat svou paměť a pozornost – ale o tom už víc uvnitř knížky!

JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA – Kniha samolepek a hádanek

Na dobrodružnou výpravu do živočišné říše pak zve malé milovníky všeho živého edice Poznáváme přírodu. Hluboko v lese, poblíž lidských obydlí, na statku, vysoko v oblacích, hluboko pod zemí či pod hladinou… tam všude žijí zajímaví tvorové. V těchhle knížkách se toho o nich děti hodně dozvědí, a navíc si užijí spoustu zábavy s roztomilými samolepkami!

Sýkorky, vrabčáci a další zpěváčci - Knížka plná samolepek   Broučci, motýli a další potvůrky - Knížka plná samolepek   Ježci, ušáci a další chlupáči - Knížka plná samolepek   Koně, slepice a další zvířátka z farmy - Knížka plná samolepek

Zajímavosti ze všech koutů zeměkoule, stovky samolepek nebo třeba dvojjazyčné texty v obrázcích – to jsou jen některá z mnoha plus edice Šaty pro… Prostřednictvím úchvatných rób z celého světa a nejrůznějších doplňků se děti tím úplně nejjednodušším a zároveň hravým způsobem seznámí s cizími zeměmi a kulturami. Vydají se daleko, třeba do Ameriky, do Indie či do Japonska, ale také po Evropě nebo po své vlasti.

Šaty pro Elišku - 300 samolepek pro tvé české panenky

Všechny malé cestovatele zaujme také další série, se kterou se podívají do světa: Město plné samolepek. Společně s panenkami z té které země zde budou poznávat nejkrásnější hlavní města a jejich známá zákoutí, jež mohou doplňovat dokonce opakovaně použitelnými samolepkami! Zkrátka jízda, která nekončí!

KATE & LONDÝN – Město plné samolepek

Super samolepky a spoustu zajímavých informací, které zaujmou i leckteré dospěláky, především tatínky, pak přináší edice Ferrari – Nejkrásnější silniční vozyNejsilnější sportovní vozy a Nejúžasnější vozy Scuderie Ferrari. To je něco pro milovníky rychlých kol a úžasných vozů proslulé značky!

Ferrari Nejúžasnější vozy Scruderie Ferrari

Děti samolepky milují – proč tedy neskloubit tuto zálibu s nenásilným zábavným učením?

Image
Vystudovala jsem francouzštinu a češtinu na brněnské univerzitě. Jsem nenapravitelná optimistka, která díky dcerám věří v jednorožce, dobré lidi a šťastné konce. Ráda píšu a čtu a nepřestávám žasnout nad krásou našeho jazyka.