Knižní novinky

Listopadové novinky

Listopadové novinky
Je to bohužel tak, podzim k nám zavítal v celé své síle. Listí opadává, vítr se prohání prázdnými korunami stromů a teplota povážlivě klesá. Nejvyšší čas se zásobit knižními novinkami, abychom pod dekou měli co číst. Takže opět vybíráme pár novinek, které si podle nás stojí za to přečíst.

Kdo by neznal jeho smích, který vás přinutí smát se spolu s ním. Patrik Hartl napsal další knížku s názvem Gazely a garantujeme, že se budete smát i vy. Příběh tří obyčejných žen, kamarádek ze školy. Příběh, odehrávající se během jednoho týdne, který zamotá životy všech tří dam.

V listopadových novinkách nesmí samozřejmě chybět ani Robert Bryndza a jeho Tíživé ticho. Úspěšné lékařce Maggie přivezou do nemocnice postřeleného muže, který vzápětí umírá. O to víc je to bolestnější, když v něm poznává svého manžela a vyslechne si závěr policie, že jde o sebevraždu. Vydává se do Chorvatska, aby zde nabrala sílu, ale vše se komplikuje nálezem dopisu od manžela, který, zdá se, tušil, že se něco stane.

Pro milovnice romantických knih je šitá na tělo Zahrada dávných tajemství. Minulost, přítomnost. Dvě časové osy se protínají v příběhu z války, v příběhu odvahy, naděje a jedné kouzelné zahrady na pozemku starého zámku.

Máte chuť se bát? Darcy Coates je konečně zde s novinkou Hrůza na Šibeničním vrchu. Staré vinařství, stojící na vrcholu kopce, kde kdysi stála šibenice a ponurý dům, který nikdy nespí. Máme se opět na co těšit.

Pokud jste si nevybrali, nevadí, na stránkách Dobrých knih najde každý to své. Krásný podzim, přátelé, a vzhůru do teplých ponožek a hřejivých dek!

Image
Milovnice knih, léta, slunce a hlavně řeckého moře. Jsem hrdou maminkou dvou báječných dcer a velmi pyšná babička mého vnoučka.