Literární zajímavosti

Festival HorrorCon už brzy!

Festival HorrorCon už brzy!
Blíží se již 8. ročník kultovního hororového festivalu HorrorCon. Své knihy na něm představí celá řada spisovatelů. Můžete se ovšem těšit i na doprovodný program mimo literární scénu. 

Své knižní novinky pokřtí několik českých a slovenských spisovatelů horrorového žánru. „Křtít budeme audio verzi našeho velkého sborníku České temno, při čemž pobesedujeme se třemi narátory nejen horrorových knih z vydavatelství Čti mi!. Uvedení se dočkají i další tituly úspěšných autorů. Jmenovitě Petra Bočka, Romana Bílka, Veroniky Fiedlerové, Marka E. Pochy, Karin Novotné, Jana Hlubka či Ludmily Svozilové,“ prozradila Haidingerová. 

Přednášku si ovšem přichystal i spisovatel Ondřej Kocáb, zástupkyně šéfredaktora internetového magazínu Sarden a literární lektorka Tereza Kadečková nebo legenda české fantasy Františka Vrbenská. Nebude chybět ani již tradiční host v podání spisovatele, editora a archiváře Petra Bočka. Spisovatelka Hanina Veselá se opět pochlubí krásnými fotkami projektu Urbex & Stories. 

Čeká vás však i řada další zábavy - ať už to jsou hororoví maskéři Jakub Gründler a Ex Inferi či metalová skupina Arthemion. 

Celá událost se uskuteční v sobotu 11. 11. 2023 od 11:00 hodin v klubu Kotelna. Nebude chybět ani rozmanité občerstvení. Více informací naleznete na www.horrorcon.cz. 

Štítky