Knižní recenze

Recenze: kuchařka pro milovníky rýže

Dlouho jsem čekala, až se na tenhle díl kuchařky z edice Apetitu dostane. Rýže je pro mě totiž naprosto univerzální surovina, ze které se dají připravit skvělá slaná i sladká jídla, hlavní chody i chuťovky k vínu, fantazii se prostě meze nekladou. V pořadí osmnáctý svazek vybírá to nejzajímavější, co Apetit jako časopis nabídl za poslední cca dva roky.

Podobně jako u předchozích kuchařek Edice Apetit nepřináší z hlediska receptů ani Rýže nic, co už by se neobjevilo dříve v časopisech. Pro někoho možná zklamání, na druhou stranu redakce se tímhle know-how nijak netají a zase je lepší mít všechny recepty (konkrétně 110, což už je pěkná porce) pěkně přehledně na jednom místě, než listovat milionem čísel časopisu a hledat inspiraci…

Celý článek 0 komentářů